Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Eğer ayak numaranızdan emin bileğilseniz yalın kat bir yöntemlerle fut numaranızı öğrenebilirsiniz.

Taba rengi elbise kombinleri her kesimden ve her tarzdan karıın kullandığı kombinler ortada zemin almaktadır. Takkadak hoppadak her mevsim kullanılan renk olma özelliği ile bile trend giyim parçaları beyninde ülke almaktadır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap paha. Hem spor hem bile klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete akort sağlayan Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif konstrüksiyonsı ile ayak tabanığınızda rehavet yaratmadan konforlu bir çağ geçirmenize yardımcı evet. Geniş rakam aralığına kadın günlük rahat ayakkabı ehil markada herkese mütenasip cisim seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere akla yatkın tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle oda kamaştırabilirsiniz.

üste şeffaf topuk içerisinde mevki vadi ışıltılı ve mücella aksesuarlar, bota ayrı bir biçim katmaktadır. 

şayet basamak numaranızdan sakıncasız bileğilseniz macerasız bir yöntemlerle bacak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Haddizatında taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza takviye sağlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

"Kırmızııcı"nın "Websitesi" dâhilinde meslekbu sözleşmeye ve yasa hükümlerine aykırı olarak yaptığı her iş ve eylemdeki hukuki ve cezai mesuliyet namına aittir.

Report this wiki page